0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping (Except Netherlands) at only €3.99

Zo werkt KT Tape

ZO WERKT DE ELASTISCHE SPORTTAPE VAN KT TAPE

KT Tape is ‘kinesiologische’ tape. In tegenstelling tot normale tape, wordt deze elastische sporttape gebruikt om spieren en pezen meer bewegingsvrijheid te geven of extra te ondersteunen om goed te functioneren. Bovendien zorgt elastische tape ervoor dat de huid als het ware wordt opgetild. Dit leidt tot betere doorstroming van het bloed waardoor:

  • De toevoer van zuurstof verhoogd wordt
  • Afvalstoffen sneller afgevoerd worden
  • Spieren minder verkrampen en verzuren
  • Weefsel sneller en beter kan herstellen

DE WERKING VAN KT TAPE VERSCHILT PER BLESSURE

Bij een lopersknie blessure bijvoorbeeld, geeft KT Tape PRO (naast het kinesiologisch effect); extra ondersteuning en licht het de knieschijf (of: Patella) iets op. Het bijzondere ondersteunende effect van deze elastische sporttape is niet te vergelijken met katoenen (elastische) tapes.
Bij Shin Splints (scheenbeenirritatie) verlicht KT Tape de druk op het scheenbeenweefsel. Door dit kinesiologische effect wordt de doorbloeding verbeterd. Zo vermindert KT Tape pijn en bevordert het het herstel van beschadigd weefsel.

DEZE INNOVATIEVE TECHNOLOGIE MAAKT KT TAPE PRO UNIEK!

KT Tape gebruikt altijd de meest innovatieve technologieën om je de beste, lichtste en sterkste blessuretape te bieden:

ULTRALICHTE MICROVEZELS:
PERFECTE ELASTICITEIT

De katoenen tape van KT Tape (Original) is gemaakt met extra sterke katoenen hulzen. KT Tape PRO is gemaakt van speciaal ontwikkeld, ultrasterk synthetisch materiaal. Beide tapes zijn alleen in de lengte elastisch waardoor ze optimale ondersteuning geven zonder je bewegingsvrijheid te beperken. De tapes zijn maximaal 140% rekbaar wat overeenkomt met de maximale rekbaarheid van de huid; dus veilig te gebruiken.

MESH MATRIX: EFFECTIEVE AFVOER VAN VOCHT

KT Tape PRO maakt gebruik van het speciaal ontwikkelde ‘Matrix Mesh’. Dit zorgt dat vocht goed wordt afgevoerd. Hierdoor blijft de tape goed ademen en is het comfortabel te dragen zonder jeuk, irritaties of allergische reacties van de huid. Je kunt het probleemloos gebruiken bij intensief sporten en in het water. Tot wel 7 dagen lang.

SECOND SKIN: SUPERIEURE EN VEILIGE HECHTING

Ga zwemmen, volleyballen op het strand of ga voor die 10k Mud Race. KT Tape laat je niet in de steek. Het design team van KT Tape ontwikkelde Second Skin; een perfect gebalanceerde, latexvrije kleefstof. Het resultaat is een superieure, elastische sporttape die tot gedurende 7+ dagen goed en comfortabel blijft zitten en na afloop moeiteloos te verwijderen is. Onder alle omstandigheden.

Second Skin hechtlaag

Bekijk hoe je eenvoudig zelf je blessure kunt intapen met de handige instructievideo's.

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons