0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

INSTRUCTIONS

Wervelletsel tapen of wervel intapen bij wervelpijn

Hieronder kunt u informatie vinden over wervelletsel en wervelpijn. Ook kunt u in de zien hoe je wervelletsel tapen kan.  En hoe taping helpt bij de beheersing van wervelpijn en kan helpen het wervelletsel sneller te laten genezen. Wervelpijn kan worden veroorzaakt door vele soorten van wervelletsel die de essentiële onderdelen van de wervelkolom beïnvloeden. Bij een tussenwevelschijf kan een hernia ontstaan en daardoor een zwelling.  Daardoor kan deze kan ertussen uit glippen en zo in een verkeerde positie komen te liggen. Wervelletsel veroorzaakt druk op de vele zenuwen die tussen de ruggenwervels liggen en geeft al snel veel wervelpijn.

​Wervelletsel tapen met KT Tape

​Doordat KT Tape de huid iets oplicht, wordt de doorbloeding verbeterd en wordt de pijn van het pijnpunt afgenomen. Herstel zal eerder optreden omdat processen versnellen. Bouwstoffen worden sneller aangevoerd en ook zuurstof kan sneller bij het geblesseerde gebied komen. Daarnaast zorg de drukafname ervoor dat vaak direct een vermindering van de pijn wordt waargenomen. Door deze blessure preventief te tapen, zorgt men ervoor dat het wervelletsel niet snel terug komt.  Mensen die met een zwakke wervelkolom sporten, hebben vaak terugkomende klachten. Door preventief wervelletsel tapen wordt dikwijls het opspelen van oude blessure voorkomen. In de onderstaande taping video wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe de werveltaping wordt aangelegd met KT Tape. Zorg wel dat je de aanwijzingen nauwkeurig opvolgt. Dit om een zo groot mogelijke effect te bereiken en ook om de hechting optimaal te laten zijn.

Download onze printbare tape instructies

Groot aantal oorzaken wervelletsel

​Met het grote aantal oorzaken van wervelpijn rond de wervelkolom, is het zonder een medische diagnose lastig de oorzaak vast te stellen. Echter, verhoogde bloedtoevoer en een verlaagde druk op de zenuwen draagt altijd bij tot het verminderen van wervelpijn en ontsteking. Wervelletsel tapen met KT Tape kan hierbij helpen.

Gebruik de KT Tape applicatie om de wervelpijn te verminderen die gelokaliseerd is op de rug op bepaalde wervels en uitstralende pijn veroorzaakt. Zorg er echter voor dat u een arts bezoekt om de oorzaak van de wervelpijn e het soort wervelletsel te achterhalen. Vergeet niet dat wervelpijn een symptoom kan zijn van zeer ernstig wervelletsel. U moet zeker een arts raadplegen om een juiste diagnose en behandeling te krijgen als u moeite heeft met ademhalen, slapen, balanceren, of bij het gaan zitten en opstaan van een stoel.

wervelletsel tapen wervelpijn tapen

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons