0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

Ergens moet ik ze echt hebben hoor, de buikspieren. Ze zitten veilig beschermd achter een laagje vet. Afgelopen week boekten we een weekje Turkije. Daar moet het vet toch iets minder zijn en de spieren iets meer. Het vet komt wel goed met gezond eten en sporten. Voor de spieren ga ik  meedoen aan de buikspier challenge .

Ik zat nog steeds lui in mijn kloffie op de bank, maar die moest nu toch echt ingeruild worden voor sportkleding. De kans dat ik hevig zou zweten achtte ik niet heel groot, maar toch. Al is het alleen voor het idee.

Als eerste stonden er vijftien situps op het programma. Echt, ik ben hier zo niet voor gemaakt. Voor de eerste keer een auto laten rijden gaat soepeler dan mijn situps. En dan te bedenken dat ik aan het einde van deze maand er 125 moet kunnen doen! Help!

Daarna de crunches. Dat kan ik ook al niet! Wat was ik blij zeg dat ik alleen thuis was. Gemiddelde comedy op de tv is niet zo leuk als mijn poging om de crunches te doen. Maar toch, het is gelukt om 10 keer een beweging te maken die lijkt op de uitleg.

Volgens de afbeelding van de leg raises moeten mijn benen kaasrecht omhoog steken. Dat kan niet! Echt niet! Zo lang zijn mijn spieren helemaal niet! Maar toch een poging gedaan om 5 keer mijn benen omhoog te krijgen.

De criss cross vond ik makkelijker gaan. Deze moest tien keer, wat me ook vrij soepel lukte. Maar over het 30 seconden planken maar niet gesproken. Wat een drama is dat. En wat zwaar! En dan moet ik aan het einde van de maand 2 minuten planken!! Het zal vast in de loop van de maand makkelijker gaan, al kan ik daar nog weinig van geloven.

Nu wachten op de spierpijn die morgen of overmorgen gaat komen. Wist je trouwens dat als je van je buikspierpijn af wilt, het ook kunt tapen?