0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

GRATIS TAPING GIDS

Vul je je naam en emailadres in, dan sturen wij je onze printbare gids (PDF) bedoeld voor het zelf tapen van de 7 meest voorkomende blessures.

Staat je blessure hier niet tussen, kijk dan verder op onze website.

Van deze 7 en nog ongeveer 40 andere blessures hebben wij ook instructievideo’s en printbare pdf’s online staan.

Van KT Tape NL naar KT Tape Benelux

KT Tape NL (Nederland) is opgericht door drs. M. Brink in 2012. Twee jaar later is KT Tape NL overgegaan in KT Tape Benelux. KT Tape NL had haar activiteiten dus ook naar Belgie en Luxemburg uitgebreid, omdat ook in deze landen een grote behoefte bleek te zijn naar kinesiologie tape die geschikt is voor de sport.  Sinds het begin van 2014 is een aantal Nederlandse fysiotherapeuten en sport artsen uit de (top)sport actief betrokken bij KT Tape Benelux en hebben wij een aparte tak ontwikkeld voor para medisch professionals en sport praktijken.

KT Tape NL, KT Tape Benelux en KT Tape

Aangezien KT Tape een internationaal merk is, werken wij veel samen met onze partners wereldwijd. KT Tape heeft internationaal een ongeevenaarde reputatie binnen de topsport. Dit heeft vooral te maken met het feit dat KT Tape PRO de enige rekbare sporttape is, die speciaal ontwikkeld is voor de sport en onder andere tegen vocht kan. Zo wordt KT Tape gebruikt door vele Olympische nationale teams en talloze vedettes internationaal. Ook in Nederland wordt KT Tape door verschillende topsportorganisaties en (top)sportclubs gebruikt.  KT Tape is continue bezig met de ontwikkeling van verschillende tapes. Onze nieuwste tapes zijn twee uitersten. KT Tape Gentle, een uiterst milde tape die zeer geschikt is voor kinderen of mensen met een zeer gevoelige huid. Aan de andere kant van het spectrum hebben we de KT Tape Extreme: een tape met een zeer sterke hechting die onder alle omstandigheden blijft zitten.

kt tape nl enkel

KT Tape en de manier van tapen

KT Tape hanteert, – in tegenstelling tot “traditionele katoenen” kinesiologie tape, naast kinesiologische methoden ook het mechanisch tapen. Vandaar dat onze methodiek door fysiotherapeuten als ook sporters wereldwijd via onze instructievideo’s wordt verspreid. Het kan als een mix van het klassieke kinesiologie taping worden gezien en van het mechanische tapen. Naast de vele voordelen van het kinesiologie tapen, zijn er toch ook voordelen van het tapen met de “witte sporttape”. Met KT Tape Pro is het mogelijk om beide methoden toe te passen, gezien de eigenschappen van het product.

KT Tape NL en contactgegevens

KT TAPE Benelux is een onderdeel van KT Tape Nederland geregistreerd onder KvK-nummer 58330712. Ons BTW-nummer is NL 103596343B02. Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons correspondentie adres is: De boerhoorn 11, 7812BZ Emmen.  Wilt u KT Tape kopen? Ga dan naar onze webshop of ga naar de betere sportspeciaalzaak. Bent u professional en wilt u meer weten over de voorwaarden die wij voor professionals hebben? Neem dan via dit formulier contact met ons op. Wij zullen dan zo snel als mogelijk reageren op uw vragen.

kt tape nl Nederland Benelux

 

 

* indicates required

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons