0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

KT Tape sporttape aanbrengen: snel en eenvoudig

KT Tape werd oorspronkelijk ontwikkeld als hoge kwaliteit medisch tape voor topsporters om blessures aan bijvoorbeeld de Achillespees, hamstrings, nek, rug, knieën of schouders te behandelen en blessures te voorkomen of te genezen. KT Tape is dankzij haar unieke eigenschappen en gebruiksgemak, nu ook wereldwijd verkrijgbaar voor de doorgaans sportieve consument. Het grote voordeel is dat KT sporttape aanbrengen erg gemakkelijk gaat. KT Tape staat bekend om haar hoge kwaliteit en eenvoudige gebruiksgemak.

Sporttape zelf aanbrengen?

Al sinds jaar en dag leren professionals zoals sportartsen en (sport) fysiotherapeuten aan patienten hoe zij zelf KT Tape aanbrengen kunnen. Vooral als de diagnose is gesteld, dan is het niet nodig om iedere keer terug te komen voor een taping. Vaak is het zelfs zo dat een patient zelf de pijn het beste kan plaatsen en daardoor in staat is om zelf sporttape aan te brengen. In sommige gevallen is het inderdaad een goed idee om eerst naar een professional te gaan. Echter zijn de meeste blessures veelvoorkomend en ook makkelijk te herkennen. Twijfel je toch over de aard van je blessure, dan is het altijd een goed idee een professional te raadplegen.

kt tape sporttape aanbrengen

Wanneer is KT Tape te gebruiken?

Of je nu traint voor je eerste halve marathon, elke zondag op het voetbalveld staat, of gewoon zonder pijn de dag door wilt komen; KT Tape is er voor iedereen. Je kunt KT Tape aanbrengen bij, of ter voorkoming van, de meeste veelvoorkomende blessures. Bijvoorbeeld bij een tennisarm, een lopersknie of een hamstringblessure. Maar ook bij pijnklachten zoals rugpijn bij zwangerschap, voor het verbeteren van je bloedsomloop, of simpelweg voor extra ondersteuning, kan me zelf KT Tape aanbrengen.

elastische sporttape kt tape

KT Tape kan men preventief maar ook curatief gebruiken. Veel sporters zijn zich bewust van een zwakke plek en tapen zichzelf een geruime tijd voor activiteit in met KT Tape om blessures te voorkomen. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt om herstel te versnellen, of om gewoon door te kunnen sporten. Hoewel vanuit medisch oogpunt dat laatste niet verstandig lijkt, is het binnen de topsport niet ongebruikelijk dat men toch door gaat. KT Tape stelt veel sporters in staat om toch door te kunnen en betere prestaties te kunnen neerzetten. KT Tape aanbrengen gaat zeer eenvoudig met onze duidelijke instructievideos.

Zelf sporttape aanbrengen met instructie video’s, prinbare instructies of tapinggids

Zelf sporttape aanbrengen is met KT Tape snel en eenvoudig. Voor bijna elke blessure of klacht, vind je op deze website een duidelijke instructievideo of printbare instructies. Daarnaast kun je onze printbare gids (PDF) bedoeld voor het zelf tapen van de 7 meest voorkomende blessures. Voor de meeste toepassingen zijn 2 tape strips al voldoende. Elke KT Tape is bovendien voorgesneden in handige peel-off strips. Volg de instructies zo nauwkeurig mogelijk en je bent klaar voor je work-out!

kt tape sporttape kopen

Heb je toch nog twijfels, raadpleeg dan een fysiotherapeut of neem contact op met KT Tape. Voor het kopen van KT Tape, ga naar onze webshop voor KT Tape PRO of KT Tape Original.  Als je uit wilt zoeken welke sporttape je gebruiken kunt in jouw geval, gebruik dan de product adviseur rechtsonder deze pagina.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons