0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

INSTRUCTIONS

Spit tapen, lumbago tapen & lage rugpijn zwanger tapen

Hieronder volgt informatie over lage rugpijn door spit/lumbago en lage rugpijn tijdens de zwangerschap. Ook kunt u in de video leren hoe de lage rugpijn app of applicatie wordt uitgevoerd als u tijdens de zwangerschap spit in de rug of lumbago heeft. Rugpijn door spit & lumbago en lage rugpijn bij zwangerschap, kan een zeer ingewikkeld probleem zijn. Spit/lumbago wordt door mensen gebruikt om pijn in de onderrug aan te duiden. Eigenlijk betekent spit/lumbago niet hetzelfde. Lumbago is pijn aan de onderkant van de rug waarbij verkramping van de spieren voorkomt. Spit is een plotseling verkramping van de spieren waardoor lage rugpijn ontstaat. Spit/lumbago lijken dus wel veel op elkaar. Spit tapen en lumbago tapen met KT Tape is uiterst effectief gebleken : deze taping wordt als nummer 5 het meest tijdens internationale marathons gebruikt.

Spit tapen & lumbago tapen met KT Tape

​Als het lichaam ouder wordt, ondergaat de wervelkolom compenserende veranderingen om zich aan te passen aan de rest van het lichaam. Sommige van die veranderingen zijn goed, maar sommige van die veranderingen kunnen rugpijn veroorzaken en problemen geven bij activiteiten in het dagelijkse leven. Spit tapen en lumbago tapen met KT tape kan de klachten door bijvoorbeeld spit/lumbago helpen verminderen. Maar ook zeker voor rugklachten door zwangerschap. De houding kan ook verbetert worden met de lage rugpijn app. Zo kunt u dankzij spit tapen met KT Tape weer onverminderd door. In de onderstaande video wordt eenvoudig uitgelegd hoe je zelf spit tapen kunt.

Download onze printbare tape instructies PDF

Oorzaken van Spit, Lumbago & lagen rugpijn bij zwangerschap

​Pijn in de onderrug en spit/lumbago wordt vaak verergerd door langdurig te zitten of staan als ook door activiteiten waarbij het lichaam functioneert als hefboom- zoals stofzuigen. De pijn in de onderrug is dikwijls het gevolg van mechanische aandoeningen zoals discus problemen, breuken of andere storingen in de structuur van de ruggengraat. En pijn in de onderrug als gevolg van spit/lumbago. Bij vrouwen kan er lage rugpijn zwanger voorkomen, voor, tijdens en na de bevalling. Dit kan komen door bekkeninstabiliteit.

Andere oorzaken van lage rugpijn: het SI-gewricht

​Meer informatie over lage rugpijn zwanger en de lage rugpijn app die hoort bij bekkeninstabiliteit, zie de videoinstructie over het si gewricht. Zelden zijn het kwesties met betrekking tot ontsteking of zenuwbeschadiging waardoor lage rugpijn wordt veroorzaakt, maar onderzoek suggereert dat afwijkingen van de wervelkolom of de heupen ook zou kunnen bijdragen aan bilaterale lage rugpijn. Bekijk de video om de juiste uitvoering van lage rugpijn app te leren als u lijdt aan ‘lage rugpijn zwanger’ (lage rugpijn bij zwangerschap).

Waar zit de pijn precies?

​De lage rugpijn zwanger en spit/lumbago wordt meestal gevoeld bij de bovenzijde van het bekken en in het centrum van de onderrug aan het onderste gedeelte van de wervelkolom komt gewoonlijk voort uit een combinatie van overbelasting, spierspanning en verwondingen of schade aan de spieren, banden en discussen die de wervelkolom ondersteunen. De lage rugpijn tapen met KT Tape kan de doorbloeding helpen verbeteren, zodat het genezingsproces wordt versneld. Hier komt ook verbetering van houding door spit tapen of lumbago tapen. Meestal gaan mensen een verkeerde houding aannemen, zodra de lage rugpijn zwanger op komt zetten. Dit kan voorkomen worden door de lage rugpijn tapen.

Spit tapen met KT Tape is uiterst effectief gebleken

​De lage rugpijn tapen met KT Tape als verlichting voor druk en rugpijn die voorkomt bij spit/lumbago en lage rugpijn zwanger, voor het bieden van proprioceptieve ondersteuning en om de bloedsomloop te vergroten om zo sneller af te zijn van de spit/lumbago en lage rugpijn zwanger. De verlichting van de lage rugpijn zwanger door spit tapen of lumbago tapen,  wordt over het algemeen direct gevoeld en dit zorgt ervoor dat het lichaam weer een gezonde houding en normale functie kan aannemen.

​Voor de langere termijn is het van belang achter de oorzaak van de pijn te komen

Het is meestal duidelijk waarom vrouwen lage rugpijn zwanger krijgen, toch is het goed om de oorzaak te achterhalen. Ook bij spit/lumbago wilt u weten waarom u pijn krijgt. Alleen de symptomen behandelen, zoals door de lage rugpijn app met KT tape en eventueel pijnstillers, is natuurlijk goed op korte termijn, maar de oorzaak van lage rugpijn zwanger en spit/lumbago vinden en aanpakken, is uiteraard beter op lange termijn.

Samenvattend is de lage spit tapen en lumbago tapen, een onderdeel van de behandeling van pijn die voorkomt bij vrouwen die lage rugpijn hebben door zwangerschap. Ook geeft de lage rugpijn app verlichting bij spit/lumbage. Ongeachte de oorzaak, zoals de voorbeelden die hier genoemd zijn, is de lage rugpijn taping, een onderdeel van de behandeling van rugpijn.

spit tapen lage rugpijn zwanger

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons