0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

INSTRUCTIONS

Slijmbeursontsteking elleboog tapen (Bursitis olecrani) of elleboog intapen

Hieronder wordt meer informatie gegeven over slijmbeursontsteking elleboog, oftewel een bursitis olecrani. Ook wordt er uitgelegd hoe men de slijmbeursontsteking elleboog tapen of elleboog intapen kan helpen bij klachten door bursitis olecrani en een peesontsteking elleboog. In de video kunt u zien hoe de slijmbeursontsteking elleboog tapen wordt uitgevoerd. Voor een golferarm of golfelleboog is deze tape instructies geschikt.

Slijmbeursontsteking elleboog tapen met KT tape

​De elleboog bestaat uit drie botten die samenkomen op een knooppunt, met spieren die er zijn om de arm te buigen, te strekken en te draaien. De elleboog bestaat ook uit ligamenten die deze botten op zijn plaats houden, pezen die spieren aan het bot hechten, kraakbeen dat zorgt voor een soepele beweging van de botten bij de gewrichten en zenuwen die functionaliteit aan de arm leveren. Elk van deze verschillende onderdelen kunnen geïrriteerd of geforceerd raken en dat resulteert in pijn, zoals bij een peesontsteking elleboog. Ook is er een slijmbeurs, de bursa olecrani, die kan ontsteken. Dat wordt bursitis olecrani of slijmbeursontsteking elleboog genoemd. Tapen met KT Tape is effectief gebleken. In ondertstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe je zelf het beste de elleboog tapen kunt in dit geval.

​Het ontstaan van een slijmbeursontsteking elleboog (bursitis olecrani)

​Een slijmbeursontsteking elleboog en peesontsteking elleboog kunnen ontstaan door te veel druk op de bursa olecrani, de slijmbeurs. Ook overbelasting, infectie of een val kunnen oorzaken zijn voor een slijmbeursontsteking elleboog/bursitis olecrani of peesontsteking elleboog. Rust, NSAID’s en de elleboog tapen kunnen allemaal helpen de klachten door een slijmbeursontsteking elleboog / bursitis olecrani en peesontsteking elleboog, te verminderen. Slijmbeursontsteking elleboog of bursitis olecrani wordt ook wel eens ‘studentenelleboog‘ genoemd. Studenten steunen vaak op hun elleboog, waardoor bursitis olecrani / slijmbeursontsteking elleboog, kan ontstaan. Bij peesontsteking elleboog kunnen reuma of botontkalking een rol spelen.

​Rust, elleboog intapen en zoek medische hulp wanneer klachten aanhouden

​Het is beter om de elleboog te blijven bewegen, maar luister naar uw lichaam. Soms kan, naast de elleboog tapen, een fysiotherapeut helpen om de pijn door bursitis olecrani / slijmbeursontsteking elleboog en peesontsteking elleboog te verminderen. Het werk aanpassen is vaak beter om de slijmbeursontsteking elleboog  of peesontsteking elleboog te laten verdwijnen. Als de klachten door slijmbeursontsteking elleboog of peesontsteking elleboog, blijven aanhouden, ondanks de elleboog intapen en rust, kunt u beter naar een arts gaan om andere mogelijkheden te bekijken om de klachten, veroorzaakt door slijmbeursontsteking elleboog of peesontsteking elleboog, te verhelpen.

Slijmbeursontsteking elleboog tapen

Vaak is de pijn, veroorzaakt door slijmbeursontsteking elleboog of peesontsteking elleboog, dof en pijnlijk, en niet specifiek voor één bepaald gebied. Er kunnen momenten zijn waarop u algemene ondersteuning, zoals d.m.v. elleboog tapen, nodig heeft bij het sporten, dagelijkse activiteiten, of bij uw werk. De elleboog tapen zal helpen om pijnverlichting te geven bij bursitis olecrani/slijmbeursontsteking elleboog of peesontsteking elleboog, en ondersteuning te bieden tijdens de activiteit en kan worden gebruikt om een algemene zwakke elleboog als gevolg van pijn, door slijmbeursontsteking elleboog, oftewel bursitis olecrani, of peesontsteking elleboog, aan te pakken.

Oorzaken van Slijmbeursontsteking elleboog

​Slijmbeursontsteking elleboog/bursitis olecrani of een peesontsteking elleboog, kunnen optreden als gevolg van hyperextensie van de elleboog, overbelasting bij het sporten of lichaamsbeweging, of als gevolg van problemen verder naar boven of onder aan de arm. Degenen met beroepen waarbij de handen en armen moeten worden gebruikt, met herhaaldelijke druk – zoals kappers, mecaniciens, massage therapeuten, of magazijn medewerkers – zullen vinden dat de pijn, ontstaan door slijmbeursontsteking elleboog (bursitis olecrani) of peesontsteking elleboog, helaas soms een deel is van hun baan. Door herhaaldelijke overbelasting kan er een slijmbeursontsteking elleboog / bursitis olecrani of peesontsteking elleboog ontstaan. De slijmbeursontsteking elleboog tapen met KT Tape is zeer effectief gebleken.

Gebruik deze taping voor algmene elleboog pijn

De Slijmbeursontsteking elleboog tapen​ of bij een peesontsteking elleboog tapen, zal helpen om de benodigde ondersteuning te geven en om de pijn te verlichten om zo te helpen sneller te herstellen en verdere schade te voorkomen. Meer specifieke elleboogpijn kan worden aangepakt met onze andere elleboog applicaties, maar gebruik deze applicatie voor algemene pijn in de elleboog, veroorzaakt door slijmbeursontsteking elleboog/bursitis olecrani of peesontsteking elleboog, en algehele ondersteuning. Probeer activiteiten te vermijden die de elleboog aanzienlijke onder druk zetten en leg ijs na de activiteit.

slijmbeursontsteking elleboog tapen elleboog intapen

 

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons