0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

INSTRUCTIONS

Nek intapen bij nekpijn & Schouder intapen bij schouderpijn

Hieronder vindt u informatie over nekpijn, schouder nek pijn en de schouder intapen. Ook kunt u leren hoe de schouder intapen moet worden gedaan, aan de hand van de video. De schouder intapen kan worden toegepast als u nekpijn of schouder nek pijn heeft. Het is wel verstandig na te gaan wat de oorzaak is van de nekpijn of schouder nek pijn. Maar ongeacht de oorzaak, kunt u al de pijn beginnen te bestrijden met de schouder intapen en nek intapen met KT Tape.

Download onze printbare PDF instructies

De nek als centraal onderdeel van het lichaam

​De nek is duidelijk een essentieel onderdeel van onze anatomie vanwege de verantwoordelijkheid om de hersenen te verbinden met de rest van het lichaam. Alles wat langs de nek loopt is van vitaal belang en is sterk afhankelijk van een goede werking van het bewegingsapparaat om deze structuren te beschermen en te ondersteunen. Daarom is nekpijn en schouder nek pijn een erg lastige pijn. Nekpijn en schouder nek pijn hebben invloed op all bewegingen. Begin daarom meteen met ijs leggen en de nek intapen of de schouder intapen, ongeacht de oorzaak.

Schouder intapen & nek intapen bij schouderpijn en nekpijn

​Spanning wordt opgeslagen in deze spieren en kunnen hoofdpijn, schouder nek pijn, nekpijn en andere schadelijke compensaties veroorzaken. Door schouder tapen kan de nekpijn en schouder nek pijn verminderen. De hele dag achter een computer zitten, naar beneden kijken tijdens het hardlopen, whiplash, slecht slapen, of plotselinge bewegingen en veranderen van richting zijn ook veel voorkomende oorzaken van nekpijn en schouder nek pijn. Dankzij de schouder tapen met KT tape kan de spanning in de spieren verminderd worden, zodat deze ontspannen en de nekpijn en schouder nek pijn zal verbeteren.

Belangrijke factoren voor het ontstaan van schouderpijn en nekpijn

​Factoren omvatten spierspanning, ligament verstuikingen, artritis, spinale subluxaties, beknelde zenuwen, knopen of verklevingen, en talloze andere complicaties van het bewegingsapparaat. De nekpijn wordt meestal niet alleen gevoeld in de nek zelf, maar ook zal er aan de basis van de nek schouder nek pijn zijn. Over het algemeen kan de nekpijn en schouder nek pijn worden ingedeeld in twee condities: spierspanning of myofasciale druk. Als de nekpijn of schouder nek pijn te erg is, kunt u naast de schouder intapen, pijnstillers nemen.

Nek intapen & schouder intapen voor nagenoeg iedere klacht effectief

​Spierspanning kan opkomen als er letsel optreedt aan de spieren van de nek, waardoor kramp van de cervicale en bovenste rugspieren wordt veroorzaakt. De spanning kan het gevolg zijn van de fysieke stress van het dagelijks leven, met inbegrip van slechte houding, spierspanning van psychologische stress, of slechte slaapgewoonten. Typisch symptomen zijn nekpijn, schouder nek pijn, stijfheid en strakheid in de bovenrug of schouders. Myofasciale pijn veroorzaakt strakke en gevoelige spieren die pijnlijk aanvoelen bij druk. Myofasciale pijn in de nek kan opkomen na een trauma of andere medische aandoeningen, psychologische stress, depressie of slapeloosheid. Ongeacht de oorzaak, is de schouder tapen met KT tape een onderdeel van het behandelproces, waardoor de nekpijn en schouder nek pijn vermindert. Dit stelt u in staat om deel te nemen aan een actiever leven.

​Schouder intapen & Nek intapen met KT Tape

KT Tape verlicht nekpijn en schouder nek pijn door het ontspannen van de spieren, het verlenen van steun, het verhogen van de bloedsomloop rond het getroffen gebied, evenals het verminderen van de druk op de myofasciale gevoelige plekken – dit allemaal om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te bevorderen en de nekpijn en schouder nek pijn weg te nemen. Over het algemeen zullen mensen onmiddellijke ondersteuning en pijnverlichting voelen als ze de schouder intapen hebben toegepast.

Aanvullende maatregelen bij de behandeling van schouderpijn & nekpijn

​Overweeg ook aanvulende maatregelen zoals,houding verbetering, massage, chiropractie aanpassingen, en ijs leggen. De schouder intapen met KT Tape zal de nekpijn en schouder nek pijn verlichten en helpen bij het behouden van de juiste houding, maar zoek medische hulp als de nekpijn of schouder nek pijn ernstig wordt, als er een verlies is van beweging, of als de symptomen erger worden. Ook als de nekpijn of schouder nek pijn te lang aanhoudt, ook met de schouder intapen, is het beter naar een arts te gaan. De schouder intapen met de beige KT Tape als u niet wilt dat de kleuren zichtbaar tijdens meer formele momenten.

schouder intapen nek intapen nekpijn schouderpijn

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons