0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

INSTRUCTIONS

Rug intapen bij rugpijn midden of rugpijn middenrug met Rug tape

Hieronder wordt informatie gegeven over midden rugpijn, algemene rugpijn en hoe deze te verhelpen met rug tape. In de video kunt u zien hoe de rug intapen in zijn werk gaat. De rug intapen kan de rugpijn verhelpen en pijn verminderen.

​Rug intapen met KT Tape

De midden rug is een combinatie van wervels van de bovenste en middelste gedeelten van de rug en van spieren die langs de gehele lengte van de rug lopen. Deze spieren ondersteunen de wervelkolom, buigen en strekken de romp, bewegen de bovenste ledematen en het hoofd, en houden het lichaam in een verticale positie. Als de spieren niet sterkt genoeg zijn, kunt u rugpijn verhelpen door rug intapen. Bekijk de video om stap voor stap te leren hoe de rug intapen gaat. Rugpijn verhelpen door de rug intapen met rug tape van KT tape, helpt genezen en voorkomen. Zo wordt de doorbloeding verbeterd waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd en bouwstoffen en zuurstof sneller aangevoerd. Dit heeft een sneller herstel tot gevolg. Daarnaast neemt KT Tape de druk van het pijnpunt af waardoor de pijn vaak direct na het aanbrengen minder wordt of verdwijnt.

Download onze printbare tape instructies PDF

Wat zijn de onderliggende oorzaken en hoe helpt de rug intapen met KT Tape?

​Rugpijn in het midden van de rug is meestal het gevolg van vermoeide en overbelaste spieren te wijten aan een slechte houding, een scheve wervelkolom, of door een aanval van ongewone of inspannende activiteit. De rugpijn verhelpen die is ontstaan door een slechte houding, kan versneld worden door de rug intapen met KT tape. Ook om chronische problemen te vermijden. Deze condities kunnen een onbalans van de spieren, spiervermoeidheid, pijn en scheurtjes veroorzaken. In sommige gevallen worden spasmen geassocieerd met rugpijn en worden voornamelijk veroorzaakt door een slechte circulatie van voedingsstoffen naar het zenuwstelsel en kan aangepakt worden door het verhogen van de circulatie. De rug intapen met rug tape van KT tape kan helpen om de circulatie te verhogen en zo de rugpijn te verhelpen.

Naast KT Tape zijn de volgende maatregelen verder effectief?

​De rug intapen met rug tape van KT Tape kan rugpijn verhelpen door een juiste houding te krijgen, om overbelaste spieren te ontspannen, de bloedsomloop te verhogen, en het bevorderen van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. De rugpijn verhelpen door te verbeteren hoe u zit tijdens de dag, door te kijken of een ander type matras kan worden gebruikt om de druk te verminderen ‘s nachts, door het versterken van uw core spieren, en overweeg ook chiropractie aanpassingen en massage. Extra hulp bij rugpijn verhelpen is nodig als de pijn ernstig wordt, als u moeite heeft om te staan, of als ademhalen moeilijk wordt. De rug intapen met rug tape als onderdeel van een behandeling en zo rugpijn verhelpen, kan het genezingsproces versnellen. 

rug intapen rugpijn midden rug tape

 

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons