0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

INSTRUCTIONS

VOLL. KNIE TAPING; PIJN IN KNIE, KNIEBLESSURE, PATELLA PROBLEMEN

Knie pijn kan worden veroorzaakt door elk soort knieblessure. De patella kan verkeerd bewegen, meniscusklachten door een meniscusscheur aan een van de meniscussen, of een ontstoken meniscus. Meniscusklachten, patella problemen (knieschijfpijn) of een ontsteking, ze hebben allemaal kniepijn met elkaar gemeen. Er kan artritis, plica, chrondomalacia, of een aantal problemen met de botten, waaruit de knie bestaat, zijn. {patella is de medische benaming voor knieschijf. Het is uiteraard goed om de oorzaak van de knieblessure die de kniepijn veroorzaakt te achterhalen. Toch is het mooie van deze applicatie, de volledige knie taping, dat de hoeveelheid knieblessure die worden gedekt doordat de knie tapen een positieve uitwerking heeft op de spierbalans en op het verminderen van de druk op de patella / knieschijf en de pezen. Dus voordat de oorzaak van de knieblessure bekend is, heeft volledige knie taping een positief effect op elke knieblessure, zoals patella problemen, kniepijn en menuscusklachten.

Download

Kniepijn, meniscusklachten en problemen met de patella / knieschijf kunnen heel veel oorzaken hebben. Onbalans van de spieren, slechte hardloop vorm, scheve heupen of een slechte houding, slechte voeding, overbelasting, een compensatie voor een andere blessure, hyperextensie, artritis, en stomp trauma aan de ligamenten zijn slechts een paar van de meest voorkomende knieblessures die kniepijn geven. Een deel van de behandeling dat elke knieblessure gemeen heeft is het laten toenemen van de circulatie, het verlenen van steun, het verminderen van de druk en het onderhouden van de beweeglijkheid. Beweging is over het algemeen goed voor het herstel, maar als u tevell kniepijn heeft, is een paar dagen rust nemen verstandige. Fietsen en wandelen is een goede activiteit om mee te beginnen, zodra de knieblessure het toelaat.

De knie tapen met KT Tape is goed voor voor kniepijn, menuscusklachten, patellaproblemen en andere bovenvermelde knieproblemen die kniepijn veroorzaken, zonder de nadelen die bracing of inzwachtelen met zich meebrengen. Algemene knieblessures zoals rennersknie of patella tendinitis, springersknie, patella tracking, artritis, plica, patellofemorale klachten, meniscusklachten, zoals meniscus pijn door een meniscusscheur, en algemene instabiliteit kan allemaal het best worden aangepakt met behulp van de volledige knie taping applicatie. Met deze applicatie kunt u ondersteuning, pijnbestrijding, en de normale mechanica van het lichaam zonder bewegings- of circulatiebeperking, zoals het geval is bij andere behandelingen.

Heeft u verder nog vragen met betrekking tot het tapen van kniepijn, meniscusklachten of patellaklachten? Stuur dan een email naar medisch@kttapebenelux.com.