0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

Onlangs op het world wide web #3 : weer handig voor de hardloper van een blogger!

Runmagazine: Focus op de Finish

Wist je, dat wanneer je naar een ver punt kijkt, de afstand korter lijkt? Daarnaast ben je ook eerder bij de finishlijn. Dit blijkt uit een onderzoek van de universiteit van New York. Run Magazine schrijft erover in het artikel Focus op de Finish. Ik ga het eens uittesten om tijdens het lopen in de verte te kijken in plaats van het voetpad vlak voor me. Overigens moet je sowieso niet vlak voor je op de grond kijken. Hierdoor loop je voorovergebogen en krijg je minder zuurstof in je longen. En zuurstof heb je tijdens het hardlopen natuurlijk hard nodig!

Run-way girls: 10 vergeten groenten

Het zou je niet verbazen: het eten van groenten is zeer belangrijk. Zo kunnen groenten chronische ziektes helpen verminderen. Natuurlijk is niet elke groente even lekker. De dames van Run-way Girls maakten een lijstje van 10 groenten (ok, 1 ervan is een vrucht) die je zeker eens moet nemen. Overigens leggen ze ook uit waarom deze groenten zo belangrijk zijn.
Zelf eet ik ook echt veel te weinig groenten. Daarom wilde ik echt dit bericht met jullie delen. Allemaal aan de groenten (en fruit natuurlijk), voor een veel gezonder leven!

Legally-Brunette: 6 oefeningen voor hardlopers

Vorige week plaatste ik ook al een bericht over de site Legally-Brunette. En niet voor niks. Stacey plaatste afgelopen week wederom een geweldig artikel. Dit maal met 6 oefeningen, speciaal voor hardlopers. Sommige bloggers zoeken naar filmpjes op YouTube, maar Stacey niet. Zij maakte zelf een instructievideo van ruim 9 minuten waarin ze duidelijk uitlegt wat je moet doen. Daarnaast legt ze het ook nog uit in tekst en afbeeldingen. Makkelijker kan je als hardloper de oefeningen niet voorgeschoteld krijgen.

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons