0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

De afgelopen week op het world wide web #1

 

De afgelopen week verschenen er weer mooie artikelen op het internet. Ik maakte een selectie met deze week Runninglau, Girlontherun, My Healthy Life en Run Magazine.

Runninglau: Runnersworld kookboek winnen

De populaire hardloopsite Runninglau.com heeft een winactie. Je kan het Runnersworld kookboek winnen. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is haar facebookpagina te liken en in een comment te vermelden waarom jij het boek moet winnen. Populair is de site zeker. Al 108 mensen hebben inmiddels gereageerd op haar bericht. Je moet dus zeker geluk hebben. Overigens is een bezoek aan de rest van haar site, wat sinds kort een geheel nieuwe layout heeft, zeker de moeite waard.

Girlontherun: De rush die een intervaltraining geeft

Op hardloop gebied én bloggebied is Kirsten van Girlontherun een groot voorbeeld voor mij. Zij omschreef op een heerlijke manier wat er door je heen gaat tijdens een intervaltraining. Zo ver als zij is met hardlopen ben ik nog lang niet, maar wat zij beschrijft voel ik nu ook al. “De knop slaat om in je hoofd, het besef dringt tot je door, dit tempo, deze muziek, je houdt het niet lang meer vol. Terwijl gedachten als opgeven en stoppen je hoofd doorkruizen, werp je een blik op je horloge. Nog even. Nog heel even.” Hardlopen is zo leuk!

My Healthy Life: Lunch-salade

Op het gebied van gezond leven is Esmeralda van My Healthy Life een inspiratiebron. Onlangs postte ze een heerlijk recept voor een gezonde lunch-salade. Deze salade, met onder andere spinazie, tomaat, komkommer en feta is echt heerlijk! Afgelopen week heb ik hem twee keer gemaakt en meegenomen naar mijn werk. Eén probleem: mijn bakje sloot niet goed af. Gelukkig zat het in een plastic zak, ander had de dressing in mijn nieuwe rugtas gezeten. Wellicht de volgende keer de dressing in een klein flesje meenemen ofzo.

Run Magazine: 5 Super motiverende videoclips voor hardlopers

Heb je moeite om gemotiveerd te worden om te gaan hardlopen? Dan moet je zeker de site van Run Magazine gaan bezoeken. Zij plaatsten een artikel met 5 super motiverende videoclips voor hardlopers. Als je daarna nog niet gemotiveerd kan lopen weet ik het ook niet meer. Op deze manier kan je zeker weer actief bezig gaan met het verleggen van je grenzen. Kijken en gaan!

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons