0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

KT Tape kopen direct bij de officiële webshop

KT Tape werd oorspronkelijk ontwikkeld voor-, en gebruikt door topsporters. Nu heeft KT Tape ook voor individuele sporters kinesiologische (synthetische) PRO tape verkrijgbaar gemaakt. Dankzij de duidelijke instructievideo’s kan iedereen zelf goed en gemakkelijk blessures intapen.  Helemaal wanneer de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, is het erg gemakkelijk om je eigen blessure effectief in te tapen. Het is dus een kwestie van KT Tape kopen en zelf eenvoudig maar effectief aanbrengen.

kt tape kopen knie

Steeds meer mensen ontdekken de grote voordelen van KT Tape. Daarom groeit ook het aantal verkooppunten waar je deze unieke sporttape kunt kopen of online kunt bestellen. Ook zien wij dat steeds meer professionals KT Tape kopen. Hoewel KT Tape bij aanschaf kostbaarder is dan de ‘traditionele’ katoenen tapes, zijn de kosten van het gebruik van KT Tape lager. Dit gezien het feit dat KT Tape veel duurzamer is en ongeveer 3 keer langer blijft zitten dan conventionele kinesiologie tapes.

KT Tape kopen: de slimste keus in sporttape

Niet alleen is KT Tape de beste sport tape die er is; dankzij het gepatenteerde productieproces, gaat KT Tape PRO veel langer mee dan enig ander merk. KT Tape blijft gemiddeld 6 dagen zitten, dit in tegenstelling tot de ‘traditionele’ katoenen tapes waar 2 a 3 dagen de norm is. Een goede reden dus om KT Tape PRO te kopen.

kt tape kopen

Je maakt met KT Tape dus altijd de slimste keuze. Ook heeft KT Tape een tape die speciaal voor extreme of natte omstandigheden omstandigheden ontwikkeld zijn, met een optimale plak kracht: KT Tape PRO Extreme.  Er is geen merk dat KT Tape overtreft als het gaat om plakkracht, duurzaamheid en effectiviteit. Geen wonder ook dat KT Tape de nummer 1 is binnen de (top)sport!

Eigentijdse kleuren in een handige verpakking       kt tape kopen felle kleuren

Bij KT Tape staat innovatie voorop. Je hebt altijd keuze uit de nieuwste kleuren, toepassingen en producten. Elke tape zit in een stevig bewaardoosje, dat je makkelijk overal mee naar toe neemt.  Ook heeft KT Tape een serie met special edition tapes ontwikkeld. KT Tape ziet er niet alleen mooi uit, bovendien is KT Tape continue bezig met productontwikkeling. Naast de synthetische PRO tapes en de Original tapes, heeft KT Tape ook een lijn met op herstel gerichte producten. KT Tape blijft continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten  die de sporter gezonder maakt en helpt zijn prestaties te verbeteren.

Direct KT Tape kopen

KT Tape kopen doe je veilig en snel in onze Webshop !  Daarnaast is KT Tape te koop in de betere sport speciaalzaak en bij de (sport) fysiotherapeut.
kt tape kopen nek

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons