0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

KT TAPE PRO EN PROFESSIONEEL GEBRUIK: MEDICAL TAPE

Bent u een medisch professional? KT Tape heeft een serie producten ontworpen voor (para) medici en professionals binnen de sport die de hoogste eisen stelt aan de eigenschappen van medical tape. Wij leveren zowel “uncut” als ” cut” in jumborol formaat medical tape. Daarnaast zijn ook voorgevormde Edema strips verkrijgbaar als ook de voorgesneden recovery patches. KT Tape producten zoals zijn medical tapes, zijn naast de hoge kwaliteit ook ontworpen om snel te kunnen toepassen.  Zo scheelt het meestal aardig wat tijd om een voorgesneden edema patch (recovery patch) te gebruiken in plaats van ze zelf te knippen. Ook zijn de voorgesneden medical tape strips een uitkomst voor een sportarts of fysiotherapeut die snel moet handelen en een atleet zo snel als mogelijk weer moet laten spelen.

KT Tape PRO Extreme : een kinesiologie tape met een uitzonderlijk hoge plakkracht

Sinds kort hebben wij ook een nieuwe aanwinst voor ons assortiment. KT Tape PRO Extreme: een medical tape die gelijk is aan de reguliere KT Tape PRO, maar is voorzien van een hechtlaag die nog krachtiger is dan die van de ‘normale’ PRO.  Een tape die voor bijvoorbeeld wedstrijdzwemmers of waterpoloërs een uitkomst is. Aan de andere kant van het spectrum hebben wij de KT Tape Original Gentle: een medical tape geschikt voor de kinderhuid of voor een extreem gevoelige/fragiele huid. Medical Tape KT Tape

Superieure kwaliteit medical tape en toch voordeliger?

Onze jumborollen hebben 20% meer lengte dan andere medical tape merken. Hierdoor is KT Tape relatief gezien voordelig. Jumbo rollen zijn verkrijgbaar in de PRO variant met een superieure gebruiksduur van 7+ dagen en de Original variant met een gebruiksduur van 3+ dagen.

Medical tape specifiek ontwikkeld voor sport

​​Aangezien KT Tape PRO van een ultradunne synthetische microvezel is gemaakt, neemt het geen vocht tot zich. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste, de tape verliest haar spankracht niet. Dit in tegenstelling tot katoenen medical tapes die 40-55% in spankracht afnemen. Het kan niet anders dat dat ook invloed heeft op de werking. Ten tweede blijft KT Tape PRO tot 7 dagen zitten en irriteert niet. Ook dit is een probleem bij katoenen medical tapes gebleken. Het blijft onder vochtige omstandigheden niet lang zitten en gaat irriteren. Het is eigenlijk ook best logisch. Tegenwoordig sport ook niemand meer met een katoenen t-shirt, maar met een ultralight comfortabel zittend shirt.

Heeft u interesse in het gebruik van KT Tape Medical tape en kinesiologie tape in uw praktijk? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden en prijzen die wij u voor uw dagelijkse praktijk kunnen bieden. Hoewel het wel vaak gedacht wordt, zijn de kosten die u uiteindelijk maakt als professionele KT Tape PRO gebruiker niet hoger uitvallen dan bij het gebruik van de ‘traditionele’ katoenen tapes. Echter krijgt u hiervoor wel een product dat kwalitatief superieur is.

Voor meer informatie over fysiotherapie, bezoek ook startsearch.nl.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons