0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

KT TAPE KOPEN NEDERLAND: Waar en waarom?

KT Tape Benelux is trots om te vermelden dat zij de distributeur is van KT tape kopen Nederland!

KT Tape is een zeer professionele kinesiotape die bij veel topsporters gebruikt wordt. Voor KT tape kopen Nederland moet je bij de officiële distributeur zijn. Al sinds 2012 is KT Tape Nederland al distributeur van KT Tape Nederland en sinds 2013 is KT Tape ook distributeur voor KT Tape in België en Luxembourg.

KT Tape original en KT tape PRO allebei te koop bij KT Tape Benelux. Wil je een elastische tape die geschikt is voor de sport? Gebruik dan KT Tape PRO. KT Tape pro is wereldwijd de enige tape die geschikt is voor vocht (dus ook zweten) en blijft tot 7 dagen zitten. Daarom kun je het ook je dagelijkse douches en tijdens het zwemmen ophouden.

KT Tape Benelux is er in geslaagd distributeur te worden van KT Tape en prijst zich gelukkig het gehele assortiment te kunnen aanbieden aan zijn klanten. Wij bieden de KT Tape aan via onze webshop, via onze collega’s groothandel en in onze winkel & showroom. KT Tape kopen Nederland is er zowel voor de consument als ook voor de professional.

KT TAPE KOPEN NEDERLAND en in Europa? KT TAPE PRO® voor Sport

Deze nieuwe innovatieve tape is de enige kinesiologische tape ter wereld die 100% synthetisch is. Het synthetische mesh matrix weave PRO® behoudt zijn elasticiteit twee keer langer dan enig ander kinesiologische tape. Daarnaast zorgt KT’s latexvrije hechtlaag, –secondskin PRO®-, dat de tape 7 dagen kan blijven zitten zonder irritaties. De tape is waterbestendig en blijft zitten onder de meest extreme omstandigheden. Dit is revolutionair te noemen, omdat de “traditionele” tapes na 1 a 2 dagen los laten.

  • Blijft 7+ dagen zitten
  • Optimale steun
  • Voor gerichte pijnbestrijding
  • Ultra-light
  • 8 reflecterende kleuren

kt tape kopen nederland

KT TAPE KOPEN NEDERLAND: Voor dagelijkse activiteit KT TAPE ORIGINAL®

Voordat KT PRO werd geïntroduceerd, was deze katoenen tape de standaard. Bent u op zoek naar een hoogwaardig kwalitatieve tape voor meerdere lichtere oefeningen ?

Dan is KT Original wat voor u. KT Original blijft zitten onder de dagelijkse douche, vocht, kou en zelfs in het zwembad. De tape kan dankzij, – de mesh matrix weave® en secondskin®-, comfortabel en zonder irritaties gedragen worden voor 3 dagen.

  • Blijft 3+ dagen zitten
  • Gerichte pijnbestrijding
  • Blijft zitten in water
  • 8 verschillende kleuren

INNOVATIE EN KT TAPE KOPEN NEDERLAND

Het R&D team van KT Tape, -waaronder orthopeden & fysiotherapeuten, topsporters en productontwikkelaars-, hebben jaren gestoken in de ontwikkeling van KT Tape kopen Nederland. Aan deze innovativiteit heeft KT Tape haar superieure eigenschappen te danken, zoals ondersteuning, duurzaamheid en comfort.

kt tape kopen nederland

 

Kijk voor nog meer interessante bedrijven link-ned.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren