0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

Zo werkt de elastische sporttape van KT Tape

KT Tape is ‘Kinesiologie’ Tape, maar wordt ook wel elastische sporttape genoemd. In tegenstelling tot normale tape, wordt deze elastische sporttape gebruikt om spieren en pezen meer bewegingsvrijheid te geven of extra te ondersteunen om goed te laten functioneren. Bovendien zorgt elastische sporttape van KT ervoor dat de huid als het ware wordt opgetild. Dit leidt tot betere doorstroming van het bloed waardoor:
elastische sporttape kt tape
✔ De toevoer van zuurstof hoger wordt
✔ Afvalstoffen sneller afgevoerd worden
✔ Spieren minder verkrampen en verzuren
✔ Weefsel beter kan herstellen

De werking van KT Tape’s Elastische sporttape verschilt per blessure

Bij een lopersknie blessure, geeft KT Tape PRO   naast het kinesiologisch effect, ook extra ondersteuning en licht het de knieschijf of patella iets op. Het bijzondere ondersteunende effect van deze synthetische elastische sporttape is niet te vergelijken met katoenen (elastische) tapes. Bij Shin Splints (scheenbeenirritatie) verlicht KT Tape de druk op het scheenbeenweefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd. Daardoor vermindert KT Tape de pijn en bevordert het het herstel van beschadigd weefsel.

Deze innovatieve technologie maakt KT Tape PRO uniek!

KT gebruikt altijd de meest innovatieve technologieën om je de beste, lichtste en sterkste elastische sporttape te bieden:

Ultralichte microvezels: perfecte elasticiteit & behoudt haar kracht voor 100%

De katoenen tape van KT Tape Original is gemaakt met extra sterke katoenen hulzen. Daartegenover wordt KT Tape PRO gemaakt van speciaal ontwikkeld, ultrasterk synthetisch materiaal. Beide tapes zijn alleen in de lengte elastisch. Hierdoor geven ze optimale ondersteuning, zonder je bewegingsvrijheid te beperken. De tapes zijn maximaal 140% rekbaar.  Daardoor komt het overeen met de rekbaarheid van de huid.

elastische sporttape van kt tape

Mesh Matrix: Effectieve afvoer van vocht

KT Tape PRO maakt gebruik van het speciaal ontwikkelde ‘Matrix Mesh’. Deze matrix zorgt dat vocht goed wordt afgevoerd. Hierdoor blijft de tape goed ademen en is het comfortabel te dragen zonder jeuk, irritaties of allergische reacties van de huid. Hierdoor kun je het probleemloos gebruiken bij intensief sporten en in het water. Dit tot wel 7 dagen lang. Daarnaast hebben wij ook een variant voor de extreme omstandigheden of voor de extra natte omstandigheden: KT Tape PRO Extreme

Second skin: Superieure & Veilige hechting

Ga zwemmen, volleyballen op het strand of ga voor die 10k Mud Race, KT Tape laat je niet in de steek. Het innovatieve team van KT Tape ontwikkelde Second Skin; een perfect gebalanceerde, latexvrije kleefstof. Het resultaat is een superieure, elastische sporttape die tot gedurende 7+ dagen goed en comfortabel blijft zitten en na afloop moeiteloos te verwijderen is. Hierdoor kun je doorgaan onder de meest extreme omstandigheden.

elastische sporttape van kt tape

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons