0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

Waarom KT Tape de beste sporttape is ?

KT Tape wordt wereldwijd als innovator gezien binnen de elastische sporttapes. Zo is het merk in 2009 bekroond met de titel “Best Consumer Health Product” door National Athletic Trainers Association (NATA). De tape heeft de voorkeur van de meeste professionele sporters en vele olympische teams. In de VS heeft KT Tape een marktaandeel van meer dan 90% en wereldwijd gebruiken miljoenen mensen KT. Maar waarom precies wordt KT Tape de beste sporttape binnen de kinesiologie tapes genoemd?

beste sporttape kt tape

Wat maakt KT Tape de beste sporttape ?

In het kort: KT Tape hecht beter en geeft geen irritatie. Hierdoor het aanzienlijk langer gedragen kan worden.  Bovendien zorgt de structuur van KT Tape PRO voor onovertroffen steun. Dit is heel keel kort samengevat waarom onze tape als beste kinesiologie tape gezien wordt binnen de sport. Maar er zijn meer redenen te bedenken,  waarom ons merk als beste sporttape wordt beschouwd.

KT is het enige merk dat een 100% synthetische tape ontwikkeld heeft, dat niet te vergelijken is met enig ander tape. Zo kan onze PRO variant 7+ dagen gedragen worden onder de meest extreme omstandigheden. Sinds de introductie van de KT Tape PRO extreme, -een tape met een extra krachtige hechtlaag-, ziet men ook meer en meer in Europa de voordelen van KT Tapes. Maar dat zijn niet alle redenen die KT de beste rekbare sporttape maakt.

In tests heeft KT PRO aangetoond de enige elastische sporttape te zijn die geen spankracht verliest wanneer het nat of vochtig wordt. Dit in tegenstelling tot de katoenen ‘traditionele’ rekbare tapes die 40-55% van hun spankracht verliezen. Dit heeft grote impact op de werking van de tapes.  Daarnaast gaat doordat katoen vocht opneemt, de tape vaak ‘broeien’ waardoor irritatie ontstaat. Tenslotte blijft de katoenen tape niet langer zitten dan een dag of 2 of wellicht 3.

Bij het synthetische KT PRO heeft vocht dus geen enkele invloed op zowel de werking als ook het hechten van de tape op uw huid.  Het bovenstaand somt goed op waarom KT Tape PRO als de de beste rekbare sporttape wordt gezien. Dit zal je merken door sneller herstel en betere preventie van het oplopen van blessures.

Innovatie bij KT Tape leidt tot de beste sporttape

Sinds 2012 heeft KT Tape PRO zich door ontwikkeld, en heeft KT zich aangepast aan de vraag van de gebruikers in de markt. Waar andere merken anno 2017 nog steeds katoenen tapes gebruiken (zelfs voor sport), heeft KT Tape haar PRO lijn doorontwikkeld tot een product dat geschikt is gemaakt voor alle soorten activiteiten.

Van de Tennissport tot en met extreme sports zoals skydiven. KT Tape wordt door een zeer brede en sportieve groep gebruikt wereldwijd gebruikt en als beste sporttape gezien. Van de topsporter tot de zogenoemde ‘weekend warrior’. Het is niet zonder reden dat KT Tape wordt gezien als de beste sporttape.

Wij zeggen meestal: probeer zelf de beste sporttape merk zelf het verschil!

beste sporttape kt

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons