0 Items - 0.00
0
  • No products in the cart.

Europe Wide Shipping at only €4.99

Affiliate Instructie

 

Waarom affiliate worden?
 
Kttapebenelux.com distribueert sinds 2012 KT Tape over Europa. In de VS is KT Tape de marktleider als het gaat om consumentenverkoop. Ook in de Benelux en daarbuiten is KT Tape een merk dat snel groeit. Echter, kunnen wij dat alleen met behulp van een aantal geselecteerde partners die overlap hebben met onze doelgroep. Affiliate worden is geheel gratis en kan alleen maar geld opleveren. Je kunt je hier gratis aanmelden.
 
Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen, is een link of banner op jouw website te plaatsen naar kttapebenelux.com. Ook kunnen wij je altijd een blog naar jou wens aanleveren om op je website te plaatsen. Vervolgens houden wij in ons affiliate partnerprogramma bij of bezoekers vanaf jouw website een bestelling plaatsen bij Kttapebenelux.com.
Hoe wordt dit gedaan? De bezoekers van jouw website krijgen cookies toegewezen die 14 dagen lang geldig zijn. Wanneer jouw bezoekers binnen twee weken een bestelling via kttapebenelux.com plaatsen, krijg jij 20% van het orderbedrag ex porto. Dit percentage wordt verhoogd naarmate er meer dan 50 orders per maand via jullie website binnen komen.
 
 
Rapportage

Via Kttapebenelux.com krijg je een eigen account in ons affiliate partnersysteem, zodat je het aantal conversies per maand kunt bekijken en kunt inzien hoeveel dit al heeft opgeleverd. Banners en ander promotiemateriaal van Kttapebenelux.com zijn op aanvraag verkrijgbaar. Indien je hier speciale wensen voor hebt, staan onze designers natuurlijk voor je klaar.
 
Word affiliate!

Affiliate worden van Kttapebenelux.com doe je in een paar stappen. Meld je via het inschrijfformulier aan voor het affiliateprogramma. Kttapebenelux.com activeert je account dan binnen een paar uur. Hierna kun je de link of banner van Kttapebenelux.com op je website plaatsen en ben je partner van Kttapebenelux.com
 
Wil je nog meer weten over affiliates? Wellicht staat jouw vraag tussen de meestgestelde vragen.

 

Show
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons